perjantai 21. huhtikuuta 2017

Facebookin ylläpito on valjastettu sananvapauden rajoittamiseen ilmeisesti muuallakin kuin Suomessa. Käyttäkäämme gmailia, google+:aa etc fb:n kommariseemien sensuurin ohittaaksemme

Facebookin ylläpito on valjastettu sananvapauden rajoittamiseen ilmeisesti muuallakin kuin Suomessa. Käyttäkäämme gmailia, google+:aa etc fb:n kommariseemien sensuurin ohittaaksemme

Seppo Lehto Tampere

Suomi suomalaisille ja elintasopakolaiset jokaista klaanilaistaan myöden takaisin vuohilaumojensa pariin. Emme tarvitse elättejä, hoitakaamme oman kansamme perusoikeudet kunnialla kusettajiemme sijaan.


------------------------

Poistimme jotain julkaisemaasi
Poistimme alla olevan julkaisun, koska se rikkoo Facebookin yhteisönormeja:
Samalla asialla Viktor Orban ja Seppo Lehto http://pro-women-lehto-seppo-valtuustoon.blogspot.fi/ Näkökulmaa kuntavaaliehdokkuuteeni 9 vuoden takaa. Nuhakin lähtee nussimalla. Viktor Orban ajattelee yhtenevästi kanssani. Olen ilmeisesti syntynyt väärään maahan kun ei ymmärrys tunnu riittävän muilla? Havaitsin että Viktor Orban ajattelee samoin http://beta.oikeamedia.com/o1-5704 Viktor Orban. Unkarin pääministeri.
ULKOMAAT
Unkarin pääministeri Viktor Orban otti tiistaina Budapestissä Kauppakamarilla pitämässä puheessaan esille maahanmuuttajien lukumäärän rajoittamisen ja oman etnisen homogeenisuuden suojelemisen. Hänen mielestä ne ovat elintärkeitä maan taloudelliselle menestykselle. Kilpailukyvyn parantaminen ei ole ainoa tapa vahvistaa taloudellista kasvua.

Orbanin mielestä valtio ei saa ottaa riskiä vaihtamalla sen etnistä koostumusta. Hän muistutti, että Unkarissa, kuten monissa muissakin Euroopan väestöissä on etnisten taustojen omaavia ”sekoituksia” ja tämä ”monimuotoisuus” on tiettyä etnistä joukkoa, yhtä kulttuuria.

Nykyinen meno on hänen mielestä näyttänyt sen, että liian paljon sekoittamalla aiheutetaan vain ongelmia. ”Sanoja joita puhutaan nyt, olisi pitänyt panna täytäntöön jo aiempina vuosina”, Orban tähdensi.

Orban on Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vankkumaton ihailija. Hän on kutsunut vuoden 2015 jälkeen tullutta, pääosin muslimeista koostuvaa maahanmuuttaja-aaltoa uhaksi maanosan kulttuurille ja uskonnolliselle perinteelle.

Hän itsekin on rakennuttanut muurin pitääkseen muslimit maansa ulkopuolella. ”Jos valtiota ei arvosteta vaan sitä sen sijaan väheksytään, valtaa kaaos”, hän tarkensi.

Hän kuitenkin lisäsi, että rajattu monimuotoisuus on kulttuurisesti tärkeä, mutta integroitumattomat maahanmuuttajat voivat lisätä rikoslukuja ja terrorismia ja se on epämieluisa, ei-toivottava ”rinnakkaisten yhteiskuntien ongelma”.

Unkari on EU:n jäsen ja sillä on matala työttömyysaste. Orban kertoo työntekijöistä olevan pulaa ja monet työnantajat ovatkin sanoneet, että vapaista työpaikoista taistellaan.

Orban kuitenkin varoitti turvautumasta niin sanottuun vierastyövoimaan ja tilapäisiin lyhyen ajanjakson työsopimuksiin. Hän ei haluaisi nähdä oman maansa ajautuvan tilanteeseen, missä alemman ammattitaidon omaavienkin työt tehdään ulkomaalaisten voimin.

----------

Maahanmuuttokriitikoita onhan meitä, nouskaamme vastustamaan kusetustamme

http://maahanmuuttokriitikoita.blogspot.fi/

------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti